Manawydan Mantis

Detaily problému Přechod na poznámky ] Historie problému ] Tisk ]
IDProjektKategorieZobrazit stavDatum vloženíPoslední změna
0000754Manawydan klientChybyveřejný22.02.2012 - 11:2609.01.2013 - 15:24
ReportérArtherion 
Přiřazen 
PrioritanormálníZávažnostmaláReprodukovatelnostnevyzkoušeno
StavnovýŘešeníotevřený 
PlatformaOSWinVerze OS32-bit
Verze produktu 
Cílová verzeVyřešeno ve verzi 
Shrnutí0000754: Chybné zaměřování a sběr předmětů
Popisv MW klientovi řeším stále sdokola stejný problém - pokud mám na sobě naskládané věci v domku "do komínku", nejsem vůbec schopný sebrat správnou věc - kliknu např. na "Kapří maso", ale pokud s myší potáhnu, abych se dostal do výběru počtu tohoto předmětu, tak se sice ukáže ukazatel počtu, ale naprosto jné věci v" komínku". Stejně tak u truhel, mám 3 na sobě, ale i když chci vzít spodní, zásadně se "potáhne" jiná. je to k zbláznění. Na pole skoro už ani nevylezu, protože když kliknu např. na mrkev nebo cibuli, které mají jemnou oddělenou grafiku tak nežli najedu a kliknu tak, abych viděl jejich stav, trvá to X pokusů. Přitom se neustále pletou kontextové nabídky "popis, určit" apod. Nejde s tím zaměřováním předmětu v těsné blízkosti u sebe něco udělat? Zkusil jsem i změnit kurzior na Windowsovou šipku, ale je to úplně jedno. v Razoru sjem tyto problémy nemíval, vždy se zaměřil pixel na který sjem ukazoval a težením se vybral správný předmět :-( Takhle nejsme shcopen nic pořádně sebrat a furt jenom "rovnám" zpět věci v domku, které jsme vůbec nechtěl posouvat !
CTRL+Shift je v tomto případě nepoužitelné - v domě je spousta věcí a nelze vůbec najít správnou záložku - na poli možná dejme tomu ale furt se ti místo zaplňuje gumpem s kontextem - je to vopravdu příšerný - v Razoru s tím problém nebyl, ale tady furt vyskakují okna na určení, a to na poli prostě nepotřebuješ - kdyby to šlo aspoň v nastavení vypnout nebo aktivovat na klik, ale tohel je boj a dost zbytečný

--------------------------------------------------------------------------------
Jinak k tomu zbírání předmětů jsem si právě ověřil, že ebzpečně vezmeš správný předmět, pokud míříš na levý horní jeho okraj, což je právě u předmětů na sobě téměř nemožné - musíš tedy mířit tak o 2 předměty výše, aby se ti ukázal posuvník na správný předmět - pakárna :-)

--------------------------------------------------------------------------------
ZnačkyŽádné štítky nepřiloženy.
Přiložené soubory

- Závislosti

-  Poznámky k problému
(0002678)
Whitey (správce)
09.01.2013 - 15:24

Povšimnul jsem si že pokud sbírám stacknutý předmět = zdvojená grafika, musím předmět uchopovat v oblasti levé horní grafiky, jinak ho nezvednu.
Tooltip od předmětu přitom zobrazuje celá grafika.

- Historie problému
Čas modifikace Uživatelské jméno Pole Změna
22.02.2012 - 11:26 Artherion Nový problém
05.11.2012 - 18:24 Stig Projekt Ostatní => Manawydan klient
09.01.2013 - 15:24 Whitey Poznámka přidána: 0002678


Copyright © 2000 - 2024 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker